Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 797 kJ /
907 kcal
Bílkoviny38,71 g
Tuky48,57 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 162 mg
Sodík 407 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy77,52 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mléko osolíme, opepříme, přidáme lžíci másla a pažitku a přivedeme k varu. Krok 2: Plotýnku stáhneme na co nejmenší teplotu, těsně pod bod varu a vložíme rozpůlené rybí filety. Krok 3: Necháme pošírovat 15 minut, vyjmeme a zabalíme do alobalu. Krok 4: Zbylé máslo rozehřejeme a dozlatova opečeme nasekanou cibulku. Krok 5: Zasypeme moukou a umícháme jíšku, kterou zalijeme horkým osoleným mlékem s pažitkou. Krok 6: Stáhneme teplotu a omáčku asi půl hodiny prováříme.

Zveřejněno 19. 11. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pXq6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pXq6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (16)

dnes jsem přemýšlela o pošírované rybě a ejhle, tady je taková dobrota...ukládám se, vypadá velmi zajímavě....;-):yes:

Jéje, taková krása mi málem unikla :-p:yes: Pangase máme rádi;-)

Pangas je jediná rybka, kterou mi moji drahoušci daji do pusy, tento způsob přípravy je moc hezký, druhý bodík už doletěl.

Eliza:Tak to je asi fakt blbost. Ale mrkni tam, pro jistotu, já už nevím, co to bylo za web.

1974andrea: No to jo, jenže v tomto případě ten člověk tvrdí, že 8 hodin přede mnou... To jaksi nebude možné, protože by mi někdo musel vidět do hlavy a to ještě před tím, než to napadlo mě samotnou...;-):-))

Eliza:Eli, už byl přece jednou tvůj recept i s fotkou na nějakém webu, tuším, že to bylo někde s tím veverčím steakem

štvanec: Škoda, ráda bych to viděla...už proto, že recept jsem dnes vymyslela ve svojí kuchyni a celkem náhodně, měla jsem pangase, včera jsem dostala zásobu pažitky a pošírování v mléku jsem chtěla už dlouho zkusit...;-)
No nic, pravděpodobně si vymýšlíš, jinak by nemusel být problém poslat odkaz.;-)

spagetka: To asi nebude ono, to je docela jiný recept...Ale díky. :-K:-K

Eliza: ne není-\"kradař\" ho má napsaný svými slovy s vlastním fotem a cca 8 hodin pře tebou;-) Nemíním uveřejňovat web.

Eliza: podobný název tu je, jenže z roku 2009, takže se tím nenervuj http://www.novinky.cz/zena/zdravi/174567-pangasius...

Ale asi ten kradař změnil název receptu, protože stejný název mi vyhledávač na Seznamu nenašel...

Prosím, a kde to je:-O:-O? A mými slovy? Pošlete mi odkaz, prosím, to mě moc zajímá...Je tam i moje fotografie pokrmu? Děkuji Eliza

Zapoměl jsem dodat, že na dvou různých webech..

Je zvláštní, že ve stejný den se stejný recept objeví od dvou autorů..:-O

:yes::yes::yes::-K

Tématické fráze:
pošírovaný, co je pošírování, co je pošírování, pošírovany losos, pangasius s bylinkovou omáčkou, treska s bylinkovou omackou, posirovany buček, co je pošírovaný, těstoviny s bylinkovou omáčkou, pošírování v másle, losos pošírovaný, losos s bylinkovou omáčkou, recept pangas, co je to pošírování, treska s bilinkovou omackou, co je to pošírovaný, pošírovaný losos s omáčkou, posirovany filet losos, recept pošírovaný losos, recept na pangase

Suroviny:
filety ryby pangasius, mléko, máslo, cibule, pažitka, mouka hladká, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu