Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 797 kJ / 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,71 g |
Tuky | 48,57 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 162 mg |
Sodík | 407 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 77,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXq6
Moje poznámka
Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXq6
Nejnovější recepty
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 13 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 14 hodinami
Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem
Přidáno před 17 hodinami
Kroupy s opečenou jitrničkou
Přidáno před 17 hodinami
Pečená kuřecí stehýnka s kroupovým zelím
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky plněné prejtem
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Suchej únor v podání hvězd: Heidi Janků, Hanka Kynychová i Monika Absolonová prozradily, zda vydrží bez alkoholu
Zapečený jitrnicový prejt snadno připravíte i doma: Krásně voní majoránkou a česnekem a vynikající je s bramborem
Večeře za pár korun: Přichystejte si knedlíky s vejci a hlívou, pečené brambory s tvarohem nebo třeba langoše
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát s mrkví
Neregistrovaný před 6 minutami
Krémová pórková polévka
radbastim před 10 minutami
Koláč s drobenkou
Neregistrovaný před 49 minutami
Nudle se smetanou, koprem a uzeným lososem
Neregistrovaný před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
Neregistrovaný před 1 hodinou
Sladkokyselá čočka s uzeným a volským okem
Neregistrovaný před 2 hodinami
Sépiové špagety s marinovaným lososem
Neregistrovaný před 2 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Neregistrovaný před 2 hodinami
Celerový salát s ořechy
Neregistrovaný před 5 hodinami
Tvarohová rybičková pomazánka
Neregistrovaný před 5 hodinami
Tématické fráze:
pošírovaný,
co je pošírování,
co je pošírování,
pošírovany losos,
pangasius s bylinkovou omáčkou,
treska s bylinkovou omackou,
posirovany buček,
co je pošírovaný,
těstoviny s bylinkovou omáčkou,
pošírování v másle,
losos pošírovaný,
losos s bylinkovou omáčkou,
recept pangas,
co je to pošírování,
treska s bilinkovou omackou,
co je to pošírovaný,
pošírovaný losos s omáčkou,
posirovany filet losos,
recept pošírovaný losos,
recept na pangase
Suroviny:
filety ryby pangasius,
mléko,
máslo,
cibule,
pažitka,
mouka hladká,
pepř,
sůl
Komentáře (16)