Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ragú z divočáka

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 128 kJ /
748 kcal
Bílkoviny105,40 g
Tuky8,76 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 203 mg
Sodík 572 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy22,02 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na sádle orestujeme nakrájenou zeleninu a na ní pak kančí maso. Osolíme, opepříme, zalijeme vínem a dusíme asi 30 minut. Krok 2: Pak přidáme vývar, koření a tymián (zabalené v plátěném uzlíčku nebo vajíčku na čaj) a dusíme asi hodinu.
(Kdo má rád, může přidat i pár lžic krájených, loupaných rajčat). Krok 3: Těstoviny k tomuto ragú uvaříme raději tvrdší, během prohřívání v pokrmu dojdou. Krok 4: Před podáváním s těstovinami můžeme vylepšit:
Na troše tuku orestujeme houby, přidáme česnek a rozmarýn a chviličku podusíme. Vmícháme těstoviny, prohřejeme a podáváme.

Zveřejněno 24. 11. 2011

Poznámka autorky cathleen

Inspirace z pořadu Tescoma s chutí.

Ragú je voňavé, velice šťavnaté a s plochýma těstovinama a vložkou z hub, česneku a rozmarýnu moc dobře chuťově ladí.

Šťávy má ragú hodně, část se vsákne do těstovin, část je na fotu skryta pod nimi.

Příště bych šťávu malinko a opatrně zahustila troškou mouky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ragú z divočáka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V0K5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ragú z divočáka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V0K5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (25)

Skvělý recept, jen mi bylo líto takové krásné maso mlít, tak jsem ho nakrájela nadrobno. Výborné <3

Ivi, nádhera:yes: a díky tobě to mám vyřešené. Divočák není, tak to bude z vepřového:yes: +

Díky :-8 díky! BYLO to dobré:-D Kdo chce zkusit, vezme vepřové, bude to něco podobného.
A pokud vám ragú zbyde, můžete ho použít na zapečení lasagní.:-p

Téééééda, vypadá to opravdu moc dobře;-):yes:

Recept se mi moc líbí:-K+14:-p:yes:

:-O:-KKrásný recept a báječná fotka+:yes::yes:

;-)pěkný receptík jen ten divočák nejní:-Sškoda, ale bod posílám:yes::yes:

Tak moooc si dělat chutě:-p:-p+9:yes::yes: taky bych si dala:-D

Colombo65: Řeknu vám co dodat, toho divočáka:-D
Ale tohle bych si dal:yes:

Co dodat - prostě dobrota ;-);-);-)

Já jedla něco jako stejky, už si nepamatuju přesný název, z divočáka v mé oblíbené hospůdce, kde dělají zvěřinové hody a chutnalo :-p:-p:yes::yes:. Takže okouknu, zda lze divočáka sehnat ;-):-p:yes:

chocolate: :-D joo, dobry...a splest si me s Bahulou, to me muze jen potesit;-)

cathleen:Cat já se omlouvám a jsem studem červená...až na zadku.Ta fotka a styl mě zmátly, asi jsem četla rcp od Bahuly.
Já se stydím:-8, ale bod jsem přidala:-D, tak mi odpusť.

chocolate: já nésu Bahula:-D

Opravdu krásný recep Bahulo:yes:.

Tématické fráze:
zvěřinové ragů, zvěřinové recepty z divočáka, pokrmy z divocaka, čína z divočáka, recepty z divočáka, ragů, recepty zvěřina divočák, divočák recepty, co je ragú, zvěřinové ragú recept, recepty na divočáka, ragú recept, recept na divocaka, divočak na houbach, divočák recept, divočák, recepty divočák, kančí ragů, recept divočák, recepty s divocaka

Suroviny:
maso kančí, celer, mrkev, petržel, víno červené, kost, koření divoké, tymián čerstvý, sůl, pepř mletý, sádlo, těstoviny špagety, houba hřib, rozmarýn, česnek

Přidat fotografie receptu