Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 759 kJ / 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,13 g |
Tuky | 1,17 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 36,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: V pánvi na 2 lžících másla osmahneme najemno nakrájenou cibuli a papriky pokrájené na tenké proužky.
Krok 2: Poté přidáme řádně očištěné krevety, osolíme a okořeníme petrželkou, rozmarýnem, estragonem a tymiánem.
Krok 3: Přidáme ostrý kečup a pokrm řádně prohřejeme - nesmí se vařit.
Krok 4: Plátky veky potřeme tence máslem, posypeme sýrem, sekanou petrželkou a krátce zapečeme.
Krok 5: Jednotlivé porce krevet podáváme se sýrovými toasty, popřípadě s lehkým zeleninovým salátem bez zálivky.
Zveřejněno 3. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krevety po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR6m
Moje poznámka
Krevety po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR6m
Nejnovější recepty
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 3 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 18 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 18 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 18 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka
poirotka před 4 minutami
Kuřecí paličky marinované v podmáslí smažené v troubě
poirotka před 5 minutami
Banánové lívance
Wanilor před 21 minutami
Houbová omáčka bez smetany
asa007 před 33 minutami
Karbanátky
LUKES před 33 minutami
Jednoduché domácí Marshmallows
lendlova.j před 57 minutami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
cmelak155 před 1 hodinou
Vepřové steakové plátky v troubě
8181bartova před 1 hodinou
Řezy Margot
nochy před 1 hodinou
Nadýchaný perník
walnutka před 2 hodinami
Tématické fráze:
krevety recept,
krevety s rozmarýnem,
příprava zmrazených krevet,
zálivka na krevety,
zmrazené krevety,
krevety po provetijalsku,
krevety tymian,
recept na velké krevety,
jsou zdravé krevety,
krevety recepty,
krevety zmrazené,
krevety zdravě,
velké krevety,
krevety rozmaryn,
krevety,
recept na krevety zmrazené,
zdravý recept na krevety,
krevety s petrzelkou,
recept na velké tygří krevety,
krevetový salát po provensálsku
Suroviny:
cibule,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
krevety,
sůl,
petrželka,
rozmarýn,
estragon,
tymián,
kečup ostrý,
veka,
máslo,
sýr,
petrželka
Komentáře (3)