Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kotlety s klobásou

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Mirusha Mirusha

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 910 kJ /
2 369 kcal
Bílkoviny46,74 g
Tuky215,65 g
Vláknina8,04 g
Cholesterol 388 mg
Sodík 5,07 g
Sůl12,30 g
Sacharidy41,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotletky si naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji opečeme z obou stran. Krok 2: Maso vyjmeme a na výpeku osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu, cibuli, přidáme červenou papriku, promícháme a zalijeme vínem. Maso vrátíme zpět do hrnce a necháme dusit. Krok 3: Po cca 5 minutách přidáme na kolečka nakrájenou klobásku, zalijeme vývarem a dalších 5 minut provaříme. Krok 4: Mezitím si pokrájíme papriky na proužky, rajčata na půlkolečka, přidáme k masu a vaříme do změknutí. Krok 5: Kotletky si vyndáme a do omáčky vmícháme smetanou rozmíchanou s hladkou moukou na zahuštění, dochutíme solí a dobře provaříme. Podáváme s knedlíkem.

Zveřejněno 13. 12. 2011

Poznámka autorky Mirusha

Recept není můj, ale uvádím zdroj, vařila jsem podle tohoto receptu: http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/rec...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kotlety s klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BRJW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kotlety s klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BRJW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

:-p moc pěkné:yes::-K

ivulinka::-D


Mirusha: Ode mě máš boda;-):yes:

Recept moc pěkný, fotka k nakousnutí a kost k ohryzání, takže:yes:

Hryzejte si jak chcete já to vzdávám,dobrou chut.Rebí já taky hryžu zubama, ale v omáčce se rukama neštourám ani doma:-((

Mňam:-p+9:yes:

Krása! Aj s kosťou.:yes:

Koubkova::-D:-D tak jak žížalka..hryžu zubama..a s chutí:-p;-):-D:yes:
asi jsem barbar:-8:-D
ale jenom doma..v restauraci bych distiguovaně kost( a s lítostí:-8:-D) odsunula stranou:-D:-D

Koubkova::-)) vidíš, já zase odmala miluju ohryzávání kostí, je na nich nejlepší maso, krátké, šťavnaté:-p A já teda hryžu zubama ;-):-)):-))

rebeka_je normální,že kotleta má kost,ale proto není důvod jí vařit v omáčce,a tu kost mám ohryzávat rukama, nebo jak:-? Nic proti omáčce, ale kosti v ní opravdu nemusím, už od mala.:-))

Rebeka: Upraveno:yes::-D:-D:-D
Koubkova:Myslím si, že kdo chce, tak si kost vyřeže ;-)
Jinak všem děkuju za milé komenty, doufám, že recept někdo brzo zrealizuje a dodá nějakou pěknou fotečku:-)

Koubkova::-O:-O proč přešla:-?:-? u kotlet přece kosti jsou.já ji normálně ohryžu:-D:-D tuto činnost miluju:-8:-D;-)

Ta omáčka bude určitě dobrá,ale co ta kost ,to by mě přešla chut.:-//

tak "koltetky" jooo:-?:-D:-D:-D:-D
moc hezké foto a velmi, velmi sympatičný:-D receptík:yes::yes::yes:
podle mého by se jako příloha hodilo v podstatě cokoliv..i knedle, i rýže i např. těstoviny;-):-):yes:

:-p:yes:

Moc hezké jídlo. A ta omáčka:-p Ke smetanovým omáčkám taky podávám knedlík. Ukládám a boduji:yes:...+

Tématické fráze:
nejlepší recepty z vepřové kotlety, vepřová kotleta, vepřová kotleta nejlepší recepty, vepřové kotlety s klobásou, veprova kotleta recepty, vepřové kotlety, vepřové kotlety nejlepší recepty, vepřová kotleta recept, kotleta s klobásou, kotlety s klobásou, vepřové s klobásou, vepřová kotleta s klobásou, recepty z vepřové kotlety, vepřové kotlety recepty, kotleta recept, vepřové maso s klobásou, nejlepší recept z vepř. kotlety, vepřové kotleta recepty, vepřové kotlety recept, kotlety

Suroviny:
kotleta vepřová, slanina anglická, klobása, rajče, paprika čerstvá zelená, cibule, víno bílé, smetana, mouka hladká, sůl, pepř bílý, paprika sušená sladká, olej, vývar hovězí

Přidat fotografie receptu