Hovězí na celeru
Chybí vám nápad co uvařit k nedělnímu obědu? Prošpikované a předem naložené maso, upečené doměkka a podávané se smetanovou omáčkou krásně vonící po celeru, může být jednou z možností, kterou lze snadno připravit.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 830 kJ / 1 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,51 g |
Tuky | 93,96 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 5,68 g |
Sacharidy | 34,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR4z
Moje poznámka
Hovězí na celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR4z
Nejnovější recepty
Bramborovo-dýňový knedlík z vařených brambor
Přidáno před 1 hodinou
Zeleninový salát s citronovou zálivkou a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Povidlový moučník
Přidáno před 11 hodinami
Jehněčí na medu
Přidáno před 21 hodinami
Rybí filé na másle a česneku
Přidáno 22. 9. 2025 16:36:45
Cuketová omáčka se smetanou
Přidáno 22. 9. 2025 15:52:26
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s krupicí a vejcem
Kajkajak před 55 minutami
Telecí nudličky s houbovou omáčkou
Misicka77 před 1 hodinou
Jednoduchý houbový guláš
knihomolka před 1 hodinou
Kokosovo-kefírová buchta
kit731 před 3 hodinami
Penne s kuřecím masem a listovým špenátem
ajavkuchyni před 4 hodinami
Bábovka s povidly
Kratule před 4 hodinami
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
DasaM před 6 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
miloslav.kafka před 6 hodinami
Kuřecí játra na víně (super rychlá rychlovka)
Zazie před 7 hodinami
Rýžový nákyp se švestkami
Mira007 před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na celeru,
hovězí maso na celeru,
hovězí pečeně na celeru,
recepty hovězí maso na celeru,
recept hovězí na celeru,
hovězí celer,
hovězí na celeru recept,
maso na celeru,
celer recepty,
recepty hovezí na celeru,
hovězí na celeru,
hovezi v celeru,
hovězí mase na celeru,
hovězi na celetu,
hovezi zadni na celeru,
hovězí kostky na celeru,
hovězí zadní recepty,
hvězí maso,
hověz maso ragú,
hovězí na celer
Suroviny:
hovězí zadní,
celer,
cibule,
špek,
pasta sardelová,
mouka hladká,
smetana,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (8)
Jen jsem neměla hovězí vcelku,byly plátky.Tak jsem po uležení masa druhý den rozškvařila kostičky slaniny,na to vložila"masový"základ a pak už dál podle uvedeného postupu