Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí vnitřnosti na zelenině

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Středně náročný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 70 min

70 min (70 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 697 kJ /
1 123 kcal
Bílkoviny19,47 g
Tuky62,97 g
Vláknina23,05 g
Cholesterol 179 mg
Sodík 464 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy109,16 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozrezanú kapustu dáme do osolenej vody, necháme prejsť varom a precedíme. Narežeme na hrubšie rezance. 1 dcl vývaru z kapusty odložíme. Krok 2: Jahňacie vnútornosti vyčistíme a narežeme. Na rozpálenom oleji ich opečieme. Opečené mäso vyberieme a na oleji po opekaní opražíme nasekanú cibuľu, mrkvu nakrájanú na hranolčeky a ostatnú zeleninu. Osolíme, podlejeme trochu vodou a 5 minút dusíme. Krok 3: Do pekáča uložíme polovicu kapusty, na ňu navrstvíme zeleninu. Uložíme mäso, pridáme bobkový list, celé čierne korenie, osolíme a podlejeme odloženým vývarom. Navrch rozložíme zvyšok kapusty. Krok 4: Rozpustené maslo zmiešame s mletou červenou paprikou a nalejeme navrch. Krok 5: Pekáč zakryjeme a pri max teplote dusíme asi 60 minút. Pred dopečením odkryjeme a ešte 5 minút zapečieme. Podávame so zemiakmi.

Zveřejněno 30. 12. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí vnitřnosti na zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zxGq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí vnitřnosti na zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zxGq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

tejaja:
Mohu jen závidět, a přeji Dobrou chuť;-);-);-)

Colombo65: máme to šťastie, že môžeme mať jahňacie ale aj kozľacie priamo zo salaša ;-)

Prima, jehně má vnitřnosti, věřím, má ho každé zvířátko, čím to, že pokud nemáte známé farmáře či chovatele, je to vždy bez vnitřností......ach jooo. Jinak Vzpomínky na minulost, kdysi jsem chutnala, asi jinak,ale vím, že to bylo mňám :-p:-p:yes::yes:

Vnitřnosti miluji, ale jehně jsem nikdy neochutnal.;-);-);-)

Tématické fráze:
skopové vnitřnosti, jehněčí slezina, skopove vnitrnosti recepty, guláš z jehněčích vnitřností, recept na skopové vnitřnosti, skopový guláš z vnitřností, srnčí vnitřnosti, skopové vnitřnosti recept, jehněčí vnitřosti, jídlo z jehněčích vnitřností, skopové maso vnitřnosti, gulaš ze skopovych vnitrnosti, recept skopové vnitřnosti, vnitřnosti ze skopového, guláš z vnitřností, jahňacie vnútornosti, pečené jehněčí vnitřnosti, recept na srnčí vnitřnosti, vnitřnosti skopové recept, skopove vnitrnosti-recepty

Suroviny:
zelí pekingské, vnitřnosti jehněčí, cibule, mrkev, hrášek, kukuřice, fazolky zelené, máslo, paprika sušená sladká, sůl, bobkový list, pepř

Přidat fotografie receptu