Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ukrajinský boršč s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R5xV
Moje poznámka
Ukrajinský boršč s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R5xV
Nejnovější recepty
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 21 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 21 hodinami
Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem
Přidáno 29. 1. 2025 12:01
Kroupy s opečenou jitrničkou
Přidáno 29. 1. 2025 11:41
Pečená kuřecí stehýnka s kroupovým zelím
Přidáno 29. 1. 2025 11:30
Vepřové plátky plněné prejtem
Přidáno 29. 1. 2025 11:23
Přečtěte si
Nejnovější články
Petr Štěpánek preferuje chlapské vaření: Používám koření, které by normální člověk nepozřel, směje se herec
Brokolicové gnocchi si zamilujete: Příprava je snadná, chuť luxusní, s malým trikem je navíc budete mít jako z restaurace
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka s pórkem
MyEETT před 1 minutou
Koprová omáčka
Neregistrovaný před 9 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 16 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 19 minutami
Palačinkové mističky
Neregistrovaný před 22 minutami
Maminčiny koblihy
Neregistrovaný před 23 minutami
Perník od pí. Fidranské
Neregistrovaný před 28 minutami
Dýňová marmeláda a pyré
Neregistrovaný před 28 minutami
Rychlá hrníčková bábovka
Neregistrovaný před 29 minutami
Těsto na pizzu
Neregistrovaný před 29 minutami
Tématické fráze:
boršč s fazolemi,
kolik dat noveho koreni do borsce,
boršč fazole,
boršč s fazoli,
boršč z volyně,
ukrainski buchtu,
borč červené řepy s fazolemi,
jak se dela borč,
borč od mojí babičky,
salat ukrainski,
ukrainski borsc,
co delat aby repa zustala cervena,
ukrajinsky salat ze repy a fazolová polévka,
boršč z volině,
boršč z kysanou smetanou a koprem,
ukrajinský boršč s červenou řepou,
borc ukrajinsky,
zeleninovy borsc s fazolemi a kysanou smetanou,
boršč s fazolemi recept,
ukrajinsky děkuji
Suroviny:
maso vepřové,
maso hovězí,
řepa červená,
fazole červené,
cibule,
brambory,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
smetana kysaná,
smetana sladká
Komentáře (8)