Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí "Bake rolls"

Přebytky baget nebo rohlíků můžeme použít na přípravu ochucených sucharů. Kolečka ochutíme kořením podle své fantazie a poté je pomalu sušíme v troubě do křupava. Pokud použijeme domácí pečivo, budou ještě chutnější.

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Pečivo nakrájíme na plátky, koření rozmícháme spolu se solí v trošce vody. Krok 2: Sůl je třeba dát podle chuti - jinak jsou suchárky mdlé. Na ochucení můžeme použít například pálivou paprikovou pastu, pastu wasabi nebo pizza koření a trošku sušeného česneku. Krok 3: Směsí potřeme jednotlivé suchárky, poklademe je na plech a v mírné troubě (asi 100 °C) upečeme - usušíme do křupava.

TIP: Jak upéct nadýchané rohlíky

Zveřejněno 5. 1. 2012

Poznámka autorky cathleen

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Určitě je lepší na suchárky použít domácí pečivo, má zcela jinou chuť, než to koupené...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí "Bake rolls"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xk4g

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí "Bake rolls"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xk4g

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (26)

bohynovka: <3 díky! Je to příjemná chuťovka - rychlovka :yes:

Slovy klasika: "Takova blbost a jakou radost to udela, ze?":-D
Dekuji za vyborny a predevsim jednoduchy tip, kterak zuzitkovat prebytky rohliku, kterymi nas predzasobil muj drahy, kdyz spoluobcane vykoupili mouku a servat se o poslednich par kusu (a upect vlastni) s duchodcem s francouzskou holi jsem nemela odvahu. Dietka to neni, ale pochroupali jsme si u filmu k celorodinne spokojenosti.

mooc sa mi paci tvoj receptik,ako si urobit domace.Ja som bezlepkarka,a bezlepkove som veru nikde este nevidela,urobim si domace.:yes::yes::yes::yes::yes:

popoluska340: děkuji :-K budu moc ráda, když vyzkoušíš!

MajaV: děkuju:-K

Konečně jsem také zkusila a jsou super:yes: Kupovat už nebudu, tyhle jsou chutnější, zdravější a i levnější:-)

Jednoduché a výborné :yes: ;-)

Víborné ale místo toho abich to pomazal tak sem to nechal nasát vodou ale super chutnalo mito příště to pomažu supééér :-p

Caty:yes::yes: ,,Bejky" mám ráda a domácí je vždy mnohem chutnější.Vyzkouším.:-p:-p:-)

milý Watsone:-D:-D:-D jak prosté:-!:-! a efektní:-!:yes::yes::yes:;-):-K

dobrota, taky dělám když zbydou rohlíky, dobré jsou i česnekové- máslo rozmíchám se spoustou strouhaného česneku a lehce potřu plátky a upeču do křupava:-K

Mňam mňam :-p

kája::-D:-D Kájo, jasně, že to nejsou ty pravé, kupované! Ale něco na ten způsob, křupavé suchárkové jednohubky, které si ochutíš sám podle sebe (nebo sama podle sebe?:-)) )

Přemýšlela jsem i o tom, dát dohromady nějaký jednoduchý recept na rohlíky (bagety), ale už trochu ochucené v těstě...třeba sýrem. A co si budem povídat - domácí pečivo je domácí, dost jiné, lepší, než to koupené;-)

Je to zajímavé a jestli to i tak chutná,tak to super.Hned to jdu vyzkoušet.

:yes:a zrovna nemám rohlíky..:(ale uloženo:-K

Na co utrácet za drahé brambůrky? Tohle je vynikající dobrůtka a už dlouho jsem se na ni chystala. No, snad na ni taky dojde:-))..+1:yes:

Tématické fráze:
rohlíkové chipsy, domácí bakerolls, bakerolls, domácí brambůrky v troubě, bakerols, domací bakerols, bake rools, bake, chipsy z rohlíků, domaci bekerools, domaci bakerol, rolls recept, backe rolls, když zbydou rohlíky, domaci bakeroll, domácí bacerolls, bakerrolls, domací bakerools, bakerolls recept, brambůrky z rohlíku

Suroviny:
bageta, koření, sůl

Přidat fotografie receptu