Suroviny
Porce: 4 (velké)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 686 kJ / 1 120 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,10 g |
Tuky | 5,34 g |
Vláknina | 26,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 230,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s jitrnicí dle samotáře Rermora
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6z3V
Moje poznámka
Polévka s jitrnicí dle samotáře Rermora
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6z3V
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 52 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
jak opect jitrnici,
jak dlouho varit jitrnice,
jak opéct jitrnice,
prejtova polevka,
polévka z jitrnkce,
polívka z jitrnice,
jak dlouho se vaří jitrnice,
jitrnice doba vareni,
co s jitrnicí recepty,
jak dlouho vařit jitrnice?,
zmrazena prdelacka,
jak opect hitrnici,
jak upéct jitrnici,
opéct jitrnici,
recepty s jitrnicemi,
recepty z jitrnice,
recepty co s jitrnicemi,
pilevka z jaternic,
vývary z jitrnic,
jak vařit jitrnice
Suroviny:
jitrnice,
brambory,
cibule,
petržel,
celer,
mrkev,
pórek,
česnek,
sůl,
podravka,
kroupy
Komentáře (7)