Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 534 kJ / 1 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,42 g |
Tuky | 56,03 g |
Vláknina | 57,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 74,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Míchaný zeleninový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRoX
Moje poznámka
Míchaný zeleninový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRoX
Nejnovější recepty
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 1 hodinou
Segedínský závitek
Přidáno před 14 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 14 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 14 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 9 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 11 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 11 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 11 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 13 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 13 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 15 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 15 hodinami
Tématické fráze:
míchaný zeleninový salát,
míchané zeleninové saláty,
marináda na zeleninový salát,
marináda na salát,
thajský zeleninový salát,
zeleninové saláty recepty,
zeleninový salát,
marinády na saláty,
míchání salátů,
míchané saláty,
zeleninoví salat,
zeleninový míchaný salát,
zeleninové saláty fotografie,
míchání zeleninového salátu,
marinády na zeleninové saláty,
marinady na salat,
zeleninový salát obrázky,
zeleninové saláty obrázky,
zeleninový salát recepty,
recept na míchaný zeleninový salát
Suroviny:
lusky fazolové,
vejce,
sůl,
cibule bílá,
cibule,
tymián,
ocet,
olej,
pepř bílý,
cukr
Komentáře (2)