Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Falešný boršč

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Tabita

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Z masa uvaříme vývar. Krok 2: Maso vyjmeme a nakrájíme na kostky. Krok 3: Do vývaru pridáme nakrájené zelí, na kostičky nakrájené brambory, mrkev a červenou řepu. Krok 4: Vše povaříme do měkka, přidáme maso a dochutíme rajským protlakem, solí a pepřem a zalijeme smetanou.

Zveřejněno 22. 1. 2012

Poznámka autora Tabita

Polévka má být hodně hustá, tak se nebojte do ní dát hodně zeleniny.

Když jsem doma neměla protlak, nahradila jsem ho kečupem, ale nedoporučuju. Není to pak ono...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Falešný boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V01M

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Falešný boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V01M

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

MoniqueLaMutti: Ale kdeeeeže :-D všechno dávám čerstvé... ani by mě ve snu nenapadlo tak rvát něco sterilovaného, tak jsem to zapomněla zmínit i v receptu :-D Falešý je, protože je to recept Češky a ne Rusky :-D :-D :-D vůbec nemám ani šajnu, jak se v Rusku boršč vaří ;-)

Falešný je určitě proto, že je tam nakladana řepa a sterilované zelí, jinak tam patří všechno čerstvé :-P už se mi vaří na sporáku a nemůžu se dočkat. <3<3<3<3<3

Tak to jsme dvě!!!:-)

Jana Remkova:Jani neboj, dám zakysanku, s tou nám to moc chutná, jinak máš pravdu že je s ní dost(hodně) práce, ale to mě vůbec nevadí, vařím moc ráda.

Ivana Ch: Zkus, ale buď dej nakonec zakysanou smetanu, nebo polévku dochuť octem.;-) Aspoň já si tak představuji boršč..malinko kyselkavý a hustý:-p

Boršč máme hodně rádi,dělám ho na neirůznější způsoby, vždycky se po něm jen zapráší, vyzkouším i tento:-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Chtělo to jen malinko dochutit octem. Jinak skvělá polévka a neřekla bych, že pro lenochy. Zabrala docela dost času;-):yes:. Přidávám foto;-)

něí to pravý borš, jen něco na ten způsob, takže falešný :-D Jak ho budu dělat, přidám fotky

zelí má být hlávka :-)

Zelí má být kysané nebo hlávka :-? :-)) Vypadá to moc krásně , tak proč falešný :-)):-))

a proč falešný:-O:-? mě se zdá férový;-):-D:-D:yes:;-)

Určitě bych si dala:-p:yes:

Tématické fráze:
bořč, bořšt, borzc, boršč recept, borč-polévka, borč polevka, polevka falesny borc, falesny vyvar, borč z červené řepy, falesnej borsc, borsc, recept na boršč, boršč ze sterilované řepy, recept boršt, oršč, jak se dělá falešný boršč, recept na bořč bez masa, bořč - recepty, boršť z červené řepy, polevka bořšt

Suroviny:
maso hovězí, zelí hlávkové, mrkev, brambory, řepa červená, protlak rajčatový, smetana, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu