Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 366 kJ / 1 521 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,79 g |
Tuky | 60,00 g |
Vláknina | 6,75 g |
Cholesterol | 579 mg |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 8,78 g |
Sacharidy | 57,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná několika chutí a barev s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51qB
Moje poznámka
Sekaná několika chutí a barev s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51qB
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 34 minutami
Boží milosti
Přidáno před 12 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 22 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické palačinky
Coolbins před 37 minutami
Argentinská křídla
wimra před 59 minutami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 1 hodinou
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 8 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 9 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 10 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 10 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 12 hodinami
Tématické fráze:
zdravá sekaná,
barva sekané,
fazolová sekaná,
přílohy k sekané,
sekaná ve střevě,
sekaná s fazolkami,
sekaná a fazole,
sekana z cervenych fazoli,
recept sekana z fazolí,
sekaná a priloha,
fazolová sekaná recept,
sekana s fazolí,
sekana z fazolí,
zdrava verze sekane,
zdrave recepty sekana fazolova,
fazole se sekanou,
sekaná s fazulí,
sekana a přílohy,
sekaná barva,
sekaná recept
Suroviny:
maso krůtí mleté,
nudličky sojové,
lusky fazolové mražené,
omáčka sojová,
bujón zeleninový,
pepř,
sůl,
libeček,
petrželka,
česnek,
cibulka jarní,
pasta curry,
strouhanka,
mouka polohrubá,
vejce,
bílek,
kapie sterilovaná,
kmín celý,
pepř
Komentáře (13)