Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 771 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,70 g |
Tuky | 42,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 751 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 1,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ggn0
Moje poznámka
Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ggn0
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 1 hodinou
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 6 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Orisek před 1 minutou
Rolovaný hovězí pupek s mrkvovým terčem
Neregistrovaný před 2 minutami
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
Neregistrovaný před 3 minutami
Párky v tortille
Neregistrovaný před 4 minutami
Hrnková bábovka
Neregistrovaný před 4 minutami
Zelňačka z uzených žeber
Merylas před 5 minutami
Lasagne s masovo-jáhlovou náplní
Neregistrovaný před 6 minutami
Pečený zázvorový čaj s citrusy
Neregistrovaný před 12 minutami
Hovězí ve švestkové omáčce s červeným vínem
Neregistrovaný před 14 minutami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Neregistrovaný před 21 minutami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
recept na býčí žlázy,
byči zlazy recept,
restované býčí žlázy recept,
řízky z býčích žláz,
recepty na býčí žlázy,
restované býčí žlázy,
bejci zlazy,
recept na b lzy,
řízečky z ledvinek,
byci zlazy rizky,
jak nakrájet býčí žlázy,
chutne rizky,
z ceho udelat nejlepsi rizek,
nejlepší recepty s býčích žláz,
býčí žlázy naložené v mléku,
recepty z bycich zlaz,
řízky z býčích žlázy,
nejlepsi byci zlazy,
recepty z hovězích žláz
Suroviny:
býčí žláza,
sýr uzený,
vejce,
mouka hladká,
voda perlivá,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
pepř,
mléko,
lák ze sterilované kapie,
sádlo
Komentáře (36)