Suroviny
Porce: hrnec:)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 387 kJ / 92 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 0,35 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 17,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s játrovou zavářkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLR5
Moje poznámka
Polévka s játrovou zavářkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLR5
Nejnovější recepty
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 3 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno před 21 hodinami
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno před 22 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečno-hruškový koláč s ořechy
Hana.Vodehnalova před 39 minutami
Kuskus se sýrem cottage a zeleninou
ZboSy před 1 hodinou
Tatarák z pečeného celeru
ZboSy před 1 hodinou
Dančí gulášek
toprecepty.cz před 3 hodinami
Kuře na víně s jablky a brusinkami
Komtesina před 11 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
RomanaMonika před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Naekee před 14 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Naekee před 14 hodinami
Květákový mozeček
Radek2112 před 14 hodinami
Pesto z medvědího česneku
MirkaP před 14 hodinami
Tématické fráze:
polévka se zavářkou,
zavařka do polévky,
zavarka,
hovezi polevka se zavarkou,
vývar s játrovou zavářkou,
jatrova polevka,
kupovaná zavářka,
polívka s játrovými knedlíčky,
zavařka do polévka,
jatrove knedlíčky ze zavářky,
knedlíčková polévka ze zavářky,
polevkova zavarka,
knedlíčková polévka se zavářkou,
vývar se zavářkou,
hovězí vývar s játrovou zavářkou,
polévky se zavářkou,
zavářka z játrové paštiky,
játrová zavářka z paštiky,
zavářka do hovězí polévky,
polevka ze zavarkou
Suroviny:
mrkev,
pastiňák,
celer,
pórek,
cibule,
česnek,
kapusta,
květák,
kedlubna,
brambory,
masox,
zavářka játrová,
libeček,
sůl
Komentáře (14)