Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrstková polévka s uzenou krkovičkou

Hodnocení receptu je 4,6 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

amalia amalia

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 642 kJ /
1 349 kcal
Bílkoviny100,21 g
Tuky32,71 g
Vláknina40,05 g
Cholesterol 132 mg
Sodík 2,42 g
Sůl5,60 g
Sacharidy144,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cez noc namočené strukoviny scedíme, dáme spolu s krúpami do hrnca s čistou vodou a necháme zovrieť. Hneď potom scedíme. Krok 2: Na oleji speníme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme zeleninu a na kocky pokrájanú krkovičku. Okoreníme, ale nesolíme, zalejeme vodou a varíme, dokiaľ strukoviny nezmäknú. Dochutíme, prípadne osolíme, ak mäso nebolo dosť slané. Na tanieri môžeme posypať petržlenovou vňaťou.

Zveřejněno 31. 1. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrstková polévka s uzenou krkovičkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lDY6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrstková polévka s uzenou krkovičkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lDY6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hrstkova s uzenym, hrstková polévka s uzeným masem, hrstková polévka s uzeninou, hrstková polévka s uzeným, kroupy na žampionech s krkovickou, hrstková polévka s s uzeným masem, čočka s krkovičkou, hrstkova z uzeného masa, jak se vaří polévka z uzené krkovičky, hrstková polévka se uzeninou, co s krkovičkou, krkuv dort, recepty polévka hrstková s uzeným, recepty z udenou krkovickou, hrstková polévka recept, hrstkova polevka

Suroviny:
fazole, čočka, kroupy ječné, krkovice uzená, cibule, mrkev, celer, kedlubna, petržel, olej, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu