Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku

Hodnocení receptu je 5,0 (36×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mysulka mysulka

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 917 kJ /
458 kcal
Bílkoviny24,09 g
Tuky29,79 g
Vláknina1,90 g
Cholesterol 76 mg
Sodík 631 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy22,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu trochu osolíme, opepříme a opečeme do zlatova na oleji s máslem a přendáme do zapékací misky. Krok 2: Do pánve s výpekem přidáme rajský protlak a za stálého míchání trochu osmahneme. Pak zalijeme vývarem, podle chuti osolíme, opepříme a pár minut provaříme. Nakonec vmícháme nasekaný kopr. Krok 3: Rybu přelijeme jogurtem, rajským protlakem s koprem a posypeme strouhaným sýrem. Dáme do trouby rozpálené na 180°c a pečeme 15 - 20 min.

Zveřejněno 2. 2. 2012

Poznámka autorky mysulka

Zdroj - časopis Gurmet.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z9mr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z9mr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (32)

Buchyna: Dobrý den, nechte trochu povolit. A děkuji :-K

Zdravím, Myšulko,
ráda bych rybičku dle Vašeho receptu upekla. Mám ale dotaz. Mám jen filé zmrazené. Myslíte, že ho mohu dát zmražené do pekáčku, nebo trochu nechat povolit. Děkuji, dávám zasloužený bodík<3

Výborné jídlo

Výborné! A jak zde už někdo psal, ta šťáva s rozmačkanými bramborami je luxusní :-* Dala jsem mnohem více sýra.

:yes:<3<3<3 famózní s vařenými brambory,když se rozmačkají do šťávy <3

Kristýna 3. 3. 2015 18:00
Moc veliká mňamka! Do omáčky jsem přidala přepůlená malá rajčátka a vlastně toho bylo málo!! :-) Určitě budeme vařit častěji!!

Tak tahle úprava ryby mne velmi mile překvapila :-8 Podávala jsem s bylinkovou polentovou kaší a zeleninkou na másle a moc jsme si pochutnali :-p Určitě zopakuji ;-) Posílám foto i bod :yes:

Vynikající :yes::-p

Krásný receptík! :yes: Vyzkouším, doufám, že nic nezkazím tím, když vynechám ten kopr. . . :-p+

:-p:yes:

:-K všem moc děkuji za milé komentáře;-):-K

chocolate: máš pravdu, ale záleží na protlaku, každý je jiný, ale není problém trošku cukru přidat;-):-K

Moc hezké, v jednoduchosti je krása.Dělala jsem podobný recept a bylo nutné přidat špetku cukru, protože jogurt s protlakem byl dohromady (tedy pro nás;-)) poměrně kyselý.

bodik :-K

:-pChutná krása, Leni:yes:

Tématické fráze:
ryba v jogurtu, rybí filé recepty, rybi file, filé recept, rybi file s jogurtem, zapečené rybí filé s jogurtem, rybí salát s rajským protlakem, recepty rybí filé, recept na rybí file, rybí file zapečené v jogurtu, filé recepty, ryby v jogurtu, rybí filé recept, ryba na jogurtu, rybí file s rajským protlakem, rybí recepty, ryby filety recepty, file s jogurtem, filé s rajským protlakem, rybí filé-recepty

Suroviny:
filet rybí, olej, máslo, protlak rajčatový, vývar zeleninový, kopr, jogurt bílý, sýr tvrdý, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu