Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 122 821 kJ / 29 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 947,53 g |
Tuky | 1 779,39 g |
Vláknina | 228,00 g |
Cholesterol | 7,13 g |
Sodík | 76,71 g |
Sůl | 190,00 g |
Sacharidy | 2 278,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelítka Rozpis na 10 kg
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLZz
Moje poznámka
Jelítka Rozpis na 10 kg
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLZz
Nejnovější recepty
Nejlepší tvarohová bábovka
Přidáno před 11 hodinami
Kakaové muffiny s čokoládou Margot
Přidáno 19. 1. 2025 19:33
Panna cotta s citronovým krémem
Přidáno 19. 1. 2025 19:31
Pomazánka s paprikovým salámem
Přidáno 19. 1. 2025 19:27
Vepřové mleté placičky à la svíčková
Přidáno 19. 1. 2025 19:22
Bramborové placky plněné prejtem
Přidáno 19. 1. 2025 19:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Když chcete čirý vývar, odstraňte z polévky tuk, máme několik variant, jak na to. Část tuku ale ponechejte pro lepší chuť
Škvarková pomazánka: Z najemno umletých škvarků a doplněná o pár dalších ingrediencí výborně chutná namazaná na chleba
Pizza fritta aneb Smažená pizza vznikla z nouze, dnes může být delikatesou: Italskou verzi langošů si určitě zamilujete
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapustové karbanátky
Hanina65 před 10 hodinami
Kapustová polévka
Hanina65 před 10 hodinami
Placky z vařeného zelí
drugdova92 před 11 hodinami
Znojemská omáčka
drugdova92 před 11 hodinami
Dvoubarevná majonézová bábovka
Ala787 před 11 hodinami
Tuňáková pomazánka
Jarda1972 před 12 hodinami
Fiakr guláš podle Magdaleny Dobromily
Slavista62 před 15 hodinami
Ananasová buchta
Jirkas1 před 15 hodinami
Bramborové troubáky
Marta221 před 15 hodinami
Vepřové maso po cikánsku
Darwin před 17 hodinami
Tématické fráze:
žemlová jelita,
žemlova jelitka,
recept na domácí jelita,
jake kroupy se pouzivaji do zabijacky,
napichani masa na uzeni,
žemlové jelito,
jake kroupy do jelit,
jak se delaji jelita,
kroupy do jelítek,
jelítka žemlová,
pečené kroupy s krví,
staroceska jelitka,
recept na žemlové jelítka,
domácí žemlová jelítka,
recepty mistra uzenáře,
jelita žemlová,
zemlove jelitka,
žemlové jelítko recept,
domácí jelítka,
jak se dělají jelítka
Suroviny:
maso z vepřové hlavy,
lalok vepřový,
škvarky,
slezina,
kroupy,
krev,
pepř mletý,
koření nové koření mleté,
majoránka,
zázvor mletý,
cibule,
sůl,
vývar,
střevo tlusté,
koření
Komentáře (6)