Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 266 kJ / 1 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,90 g |
Tuky | 29,78 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 242 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 248,34 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na jemno nakrájenou cibuli orestujeme na větší pánvi na oleji. Na jiné pánvi zprudka orestujme kousky nakrájeného masa, které si osolíme a opepříme. Rýži přisypeme k orestované cibuli a necháme zatáhnout.
Krok 2: Přilijeme víno a za stálého míchání necháme vyvařit alkohol. Přilijeme krapet horkého vývaru, přidáme osmahnuté maso, zeleninu. Mícháme a podle potřeby doléváme vývar dokud není rýže měkká. Když je rýže uvařená odstavíme z ohně. Přidáme máslo nakrájené na kousky a nastrouhaný parmazán. Necháme 5 minut stát přiklopené pokličkou a poté podáváme.
Zveřejněno 8. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto z celozrnné rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zp8E
Moje poznámka
Rizoto z celozrnné rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zp8E
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 7 minutami
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 10 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 10 minutami
Plněné ořechy
Handour před 21 minutami
Marokánky III - cukroví
Panova před 46 minutami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 54 minutami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 59 minutami
Kuřecí špízy
Tacek před 1 hodinou
Pečené brambory v troubě
Tacek před 1 hodinou
Makové kytičky
renatamanglova618 před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
EvaCh před 2 hodinami
Tématické fráze:
celozrnná rýže natural,
jak se vaří celozrnná rýže,
vaření celozrnné rýže,
jak vařit celozrnnou rýži,
příprava celozrnné rýže,
celozrnné rizoto,
jak uvařit celozrnnou rýži,
jak uvařit celozrnou rýži,
celozrnna ryze natural vareni,
tmavá rýže,
jak se vari celozrna ryze,
celozrnná rýže natural recept,
tmava ryže recept,
celozrnná rýže vaření,
rýže s kousky systém recept,
jaká rýže na rizoto,
rýže natural jak dlouho varit,
rýže natural - rizoto,
rizoto z rýže natural,
celozrnná rýže příprava vaření
Suroviny:
rýže,
cibule,
maso kuřecí,
hrášek,
karotka baby,
fazolky zelené,
chřest bíly,
artyčoky,
víno bílé,
vývar,
máslo,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
pepř
Komentáře (15)