Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červená fazolovka

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bohunka.T Bohunka.T

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie965 kJ /
231 kcal
Bílkoviny6,62 g
Tuky0,87 g
Vláknina12,51 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 62 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy44,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na drobno a dáme osmahnout, mrkev na malé kostičky a dáme k cibulce. Krok 2: Přidáme koření, papriku, česnek a krátce osmahneme a podlijeme vodou, dáme bujon a brambory pokrájené na kousky. Krok 3: Necháme vařit, až mrkev a brambory změknou, pak dáme okapané fazole a zahustíme. Krok 4: Ochutíme solí, vegetou a můžeme přidat petrželku čerstvou nebo sušenou.

Zveřejněno 10. 2. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Červená fazolovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JlN9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Červená fazolovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JlN9

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
fazolovka, fazolovka jinak, fazolovka z konzervy, dietní polevky, fazole samotare rermora, fazolovka s uzenym, polévka fazolovka, fazolovka z na konzervy, fazolovka s brambory, fazolovka polevka, recepty z červených fazoli, fazolovka polévka recept, červená fazolová polévka řecká, fazolovvka, zelnice s fazolemi, cervena fazolová polévka, fasolada, fasuláda, fazolová polévka od babičky, domácí fazolovka

Suroviny:
fazole červené sterilované, mrkev, cibule, paprika sušená sladká, bujón zeleninový, pepř, koření nové koření, bobkový list, brambory, česnek, sůl, vegeta, mouka

Přidat fotografie receptu