Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 016 kJ / 1 916 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,22 g |
Tuky | 128,60 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 984 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,04 g |
Sacharidy | 112,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřestový koláč na slano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/28J
Moje poznámka
Chřestový koláč na slano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/28J
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 2 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá buchta Margot
XNika před 3 minutami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 22 minutami
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 1 hodinou
Halušky s brynzou pro Dášenku
Klivan před 2 hodinami
Domácí nudle
Jindriskas před 4 hodinami
Chalupářská pomazánka
Alena Cerna před 4 hodinami
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 9 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 9 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 9 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 16 hodinami
Tématické fráze:
listové těsto na slano,
rebarborový koláč babica,
recepty z listového těsta,
quisch,
těsto na koláč kisch,
quish,
jahodový koláč s tvarohem,
rebarbora na slano,
kisch,
kiš s chřestem,
zeleninový koláč,
těsto na kisch,
francouzký kiš,
chřestové recepty,
svatební koláče recepty,
richle recepti,
špenátový kiš,
listové těsto recepty na slano,
posípka na buchtu,
chřestová pomazánka
Suroviny:
chřest,
máslo,
cukr,
šunka,
bešamel,
žloutek,
sýr,
kerblík,
pepř bílý,
těsto listové
Komentáře (1)