Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 553 kJ / 2 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,95 g |
Tuky | 158,35 g |
Vláknina | 36,30 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,51 g |
Sacharidy | 79,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Poulet au pot (Kuře v hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr56
Moje poznámka
Poulet au pot (Kuře v hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr56
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 6 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 19 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 20 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneky Pizza
jakub@V před 45 minutami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 49 minutami
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 1 hodinou
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 2 hodinami
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 3 hodinami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 4 hodinami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 4 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 7 hodinami
Tématické fráze:
bouquet garni,
bouquet garni,
kuře v hrnci,
kuře v hrni,
pulet kuře,
vařené slepice v červeném oleji,
kuře vařené v hrnci,
kuře vařené a co pak,
cele kuře vaříme v hrnci,
kuře z hrnce francouzský recept,
poulet na víně
Suroviny:
kuře,
voda,
zelenina,
cibule,
bouquet garni,
sůl,
maso mleté,
vejce,
mléko,
slanina uzená,
houska,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
tymián,
koření oregáno
Komentáře (5)