Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 991 kJ / 1 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,49 g |
Tuky | 107,94 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 4,99 g |
Sacharidy | 32,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák zapečený se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/36r
Moje poznámka
Květák zapečený se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/36r
Nejnovější recepty
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 1 hodinou
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 14 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 18 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno před 19 hodinami
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno před 20 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dančí gulášek
toprecepty.cz před 52 minutami
Kuře na víně s jablky a brusinkami
Komtesina před 9 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
RomanaMonika před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Naekee před 11 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Naekee před 11 hodinami
Květákový mozeček
Radek2112 před 11 hodinami
Pesto z medvědího česneku
MirkaP před 12 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
ne.honzula12 před 13 hodinami
Nepečený citrónový cheesecake
helena.pavlickova.f před 14 hodinami
Sloní žrádlo
Zuzana.tr před 14 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
recepty z květáku,
recepty květák,
květák,
květák recept,
babiččin květak v těstičku,
recept kvetak,
recepty na květák,
recept na květák,
květák-recepty,
recepty na zapekany kvetak,
recepty s květákem,
recepty-kvetak,
květak zapečeny se šunkou a zeleninou,
zapekany kvetak s testovinami,
květák s vajíčkem,
květák - recepty,
recept na zapekany květak,
zapekaný květak,
babiččiny recepty květák
Suroviny:
květák,
sýr nastrouhaný,
vejce,
máslo,
mouka hladká,
olej,
mléko,
pepř,
sůl
Komentáře (5)