Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepřenky

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mama.maleho.vlka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie927 kJ /
222 kcal
Bílkoviny37,96 g
Tuky1,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 143 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechno nakrájíme na kostičky, dáme do uzavíratelné nádoby, podle chuti osolíme, okořeníme a necháme alespoň týden naložené. Podáváme s rohlíkem.

Zveřejněno 21. 2. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pepřenky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vllo

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pepřenky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vllo

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

magdalenka:surove ;-)

mama.maleho.vlka :Veľmi by ma zaujímalo, či sa toto robí zo surovej ryby, príp. už naloženej. Ďakujem za odpoveď.

1974andrea:Andri pár kapek, protože jsem měla královské sardinky a ty byly už trochu kyselé...no teď mě napadlo jestli ty ryby měly být kyselé nebo syrové, když se tam dává ten ocet:-?

eva hubova:Evi a kolik jsi dala octa?

Pepřenky u nás vydržely 24 hodin;-( byly :-p:-p přidala jsem Ti foto a:yes:+7

Kolik se dává na toto množství ryb octa a pepř by se měl dávat celý? A uležet se to nechává v lednici? To je otázek, co:-D

u nas sou take hodne oblibene !!:) pritel je rybar takze to zkousime i z jineho rybyho masa:D

Pepřenky máme moc rádi.Vždy jsme kupovali od Varmuži,ale v poslední době se tak pokazily,že je tam víc kůží a nějakého čurbesu,než rybek:-/Za recept díky:-K+5:-p:yes:

Vždyť je tam gramáž napsaná, vidím 200 gramů sledě, 2 cibule, to nestačí? Chcete vážit hrášek, papriku,feferonku, ocet? Recept je perfektní, dávám bodíka:yes:

doma pepřenky milujeme. :yes:;-)

Jája:mila jajo, chodi sem i naprosti zacatecnici, pro ktere je mnozstvi surovin dulezite, aby meli odvahu se do toho pustit. jinak samozrejme ze kdo je zbehly, prizpusobi si to k obrazu svemu;-)

Možná by to chtělo jen orientačně doplnit gramáž,, jinak jasně, že si to každý udělá podle své chuti, jenže ne každý je tak zkušený, aby to uměl odhadnout, aby se chutě nemlátily ;-):-p:yes:

to si snad neumíte odměřit samy podle chuti?

Jooo, bylo by fajn, kdybys doplnila ty gramáže, tohle bude dobrota:-p

Pepřenky mám ráda, ale chybí mi množství surovin. Nešlo by to doplnit?:-8

Tématické fráze:
rybí pepřenky recept, rybí pepřenky, recept na rybi peprenky, domaci rybi peprenky, vepřové pepřenky, domácí pepřenky, pepřenky z mletého masa, pepřenky ze sleďů recept, rybý pepřenky, cuketové pepřenky, pepřenky z kapra, pepřenky z cukety, pepřenky ze sledu, jak udělat pepřenky, recept na ryby pepřenky, recept rybí pepřenky, kapri peprenky, recepty na rybí pepřenky, domaci pepřenky recept, peprenky s cibuli

Suroviny:
ryba, cibule, hrášek sterilovaný, kapie sterilovaná, feferonka sterilovaná, ocet, sůl, pepř, olej

Přidat fotografie receptu