Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 273 kJ / 2 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,46 g |
Tuky | 192,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 440 mg |
Sodík | 3,60 g |
Sůl | 8,75 g |
Sacharidy | 12,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masíčko jako španělský ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RwkV
Moje poznámka
Masíčko jako španělský ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RwkV
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 55 minutami
Barevná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 2 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 3 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 17 minutami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 27 minutami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 51 minutami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 1 hodinou
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 4 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Tématické fráze:
španělsky ptáček z vepřové maso,
recept ptáčci z vepřového masa,
vepřové jako španělské ptáčky,
španelsky ptaček z veproveho,
vepřová kotleta španělský ptáček,
ptáčky z kotlety,
rozházený španělský ptáček,
španělský vepřový ptáček recept,
rozházené ptačky,
vepřový španělský ptáček,
španělký ptáček,
španělské ptáčky z vepřového masa,
ptáčky z vepřového masa,
veprove ptacky,
vepřové špaňelské ptáčky,
rozstreleni ptačci,
recept ptačky z vepřoveho masa,
rozházené ražniči,
recept na španělské ptáčky z vepřového,
ptáčci z kotlety
Suroviny:
maso vepřové,
slanina anglická,
slanina uzená,
cibule,
okurky sterilované,
hořčice,
sůl,
pepř,
masox,
olej,
mouka hladká
Komentáře (9)