Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 085 kJ / 4 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,66 g |
Tuky | 366,23 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 999 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 5,46 g |
Sacharidy | 11,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček s kapsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QvgG
Moje poznámka
Bůček s kapsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QvgG
Nejnovější recepty
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 2 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 4 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 7 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 21 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno 30. 3. 2025 13:01
Plněná vejce s žervé
Přidáno 30. 3. 2025 12:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vídeňské brambory
Nadja před 4 minutami
Kachní prsa s glazovanými cibulkami
Sahula před 13 minutami
Jogurtová bábovka II
Diesel před 30 minutami
Melounová zmrzlina s vanilkovým jogurtem
babykocis před 1 hodinou
Koláčky ze sýru
Dycky před 2 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Ctibor67 před 2 hodinami
Sedlácké brambory
hifiklub před 4 hodinami
Špagety s medvědím česnekem na způsob carbonara
TerezaD před 4 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Moanka před 4 hodinami
Tématické fráze:
babicovy dobroty 26.2.2012,
bůček recepty,
buček,
pečený bůček s kapsou,
pečený buček top recept,
bůček a hranolky,
pečený bůček_kapsa,
maso s kapsami,
pečený bůček s kapsami,
babica bůček,
bucek podle babici,
buček v mlíku,
pečený bůček s nádivkou podle babici,
vepřový bůček s kapsou,
pečeme s babicou,
babica recepty bůček,
babica recepty kategorie,
recepty babica houby bucek,
kolik stoji maso buček,
vejce v mletém mase babica
Suroviny:
bůček,
maso mleté,
salám,
vejce,
chilli paprika čerstvá,
hrášek,
cibule,
česnek,
koření čarodějka,
pepř,
sůl
Komentáře (16)