Suroviny
Porce: 6-7
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 092 kJ / 1 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,85 g |
Tuky | 65,59 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 517 mg |
Sodík | 3,33 g |
Sůl | 7,85 g |
Sacharidy | 34,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0OD5
Moje poznámka
Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0OD5
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 6 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 12 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí čína jinak
Neregistrovaný před 6 minutami
Piškotová bábovka
Neregistrovaný před 14 minutami
Domácí křupavé rohlíky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Dělbuchy
Neregistrovaný před 1 hodinou
Jablkový koláč
L.Komrska před 1 hodinou
Bramborové lokše (patenty, laty)
Neregistrovaný před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 2 hodinami
Paella Valenciana a Paella de Marisco
Neregistrovaný před 2 hodinami
Linecký moučník s ovocem
Neregistrovaný před 2 hodinami
Duo řezy s mákem a povidlovou náplní
Neregistrovaný před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřová roláda pečená v alobalu,
jak naporcovat maso na roládu,
masová roláda v alobalu,
kuřecí roláda v alobalu,
vepřová roláda,
hovězí rolada v alobalu,
pecena rolada v alobalu,
nejlepší kuřecí roláda,
vepřová roláda z kýty,
skvělá vepřová roláda,
jak vytvorit plat masa na roladu,
plat na veprovou roladu,
rolada pecena v alobalu,
rolada z veprovych rizku,
nápln do vepřové rolády,
jak pracovat s papinakem,
jak naporcovat kytu na roladu,
vepřové roláda pečená v alobalu,
epřová roláda,
veprova rolada jak naporcovat maso
Suroviny:
kýta vepřová,
sýr niva,
marmeláda rybízová,
omáčka chilli sladká,
cibule,
rajče cherry,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
režná nit,
alobal,
voda
Komentáře (21)