Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květák po italsku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 832 kJ /
677 kcal
Bílkoviny10,03 g
Tuky42,45 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy57,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očištěný květák vložíme na čtvrt hodiny do vody s přídavkem soli, pak jej opláchneme a dáme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka. Krok 2: Rajčata pokrájíme na kostky, přidáme bobkový list, tymián, cibuli pokrájenou na kolečka, stroužek česneku a dusíme na mírném ohni pod pokličkou doměkka. Krok 3: Potom prolisujeme, vmícháme máslo, mletý pepř, osolíme a ještě podusíme. Krok 4: Květák rozkrojíme na 4 porce, dáme na talířky a zalijeme omáčkou.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Poznámka autora toprecepty.cz

Podáváme s vařenými brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květák po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/57x

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květák po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/57x

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Další dietička.Prima recept,přidávám bodík a fotečky.:yes::-8

Tématické fráze:
cizrna po italsku, recepty kvetak, květák, cizrna po italsku recept, zapečený květák po italsku, zapečený květák s bramborem, cizrna a kvetak, zadělávaný květák, květák recepty, vaření květáku, kvetak po ltalsku, kvetak po, videorecepty z květáku, květákpo italsku, květák zapečený po italsku, recepty-květák, "kvetak po italsku", květák po itaksku, zapékaný květák se sýrem po italsku, kvetak cizrna

Suroviny:
květák, rajče, máslo, cibule, bobkový list, tymián, česnek, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu