Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salsa

Hodnocení receptu je 4,3 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pelda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 338 kJ /
1 037 kcal
Bílkoviny37,22 g
Tuky4,97 g
Vláknina78,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 145 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy195,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rajčata a papriky zbavíme semínek a všechnu zeleninu vložíme do mixéru. Směs ale nesmí být kašovitá, musí v ní být patrné kousky zeleniny. Krok 2: Přidáme olej, ocet, sůl, pepř a promícháme. Necháme odležet 3 hodiny v ledničce. Krok 3: Podáváme s topinkami, ale i k vařenému nebo pečenému masu. V ledničce vydrží i několik dní.

Zveřejněno 23. 8. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salsa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ70

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salsa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ70

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

Salsa nemusí být jenom rozmixovaná, takto to je naprosto v pořádku:yes:

K salse jdou skvěle i NACHOS.

Třeba to někomu nechutná pomixované..

Fotka nesouhlasí s receptem. Na fotce je salát, nikoliv omáčka (salsa).

Tématické fráze:
salsa recept, zeleninová salsa, salza recept, salsa na pizzu, syrová salsa, domácí salsa, recept salsa, salsa recepty, sýrová salsa recept, recept na salsu, salsa na pizzu recept, recept na salzu, recepty salsa, salza na pizzu, salsa, zeleninová salza, rajčatová salza, recept salza, salza recepty, zeleninova salsa recept

Suroviny:
chilli paprika čerstvá, česnek, cibule, rajče, paprika čerstvá červená, olej olivový, ocet vinný, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu