Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 736 kJ / 2 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,96 g |
Tuky | 200,70 g |
Vláknina | 12,75 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 3,78 g |
Sůl | 9,10 g |
Sacharidy | 25,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Spišská vepřová kýta na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLPl
Moje poznámka
Spišská vepřová kýta na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLPl
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 4 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 7 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 8 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 2 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 3 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 4 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 5 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 6 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 6 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 6 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 6 hodinami
Tématické fráze:
veprova kyta,
veprova kyta na divoko,
vepřová kýta recepty,
veprova kyta recept,
uzená vepřová kýta recepty,
vepřové maso na divoko,
uzená vepřová kýta,
recepty z vepřove kyty,
spiska kyta na divoko,
vepřové na divoko,
vepřové na divoko recept,
uzená vepřová kýta recept,
prošpikovaná kýta,
spišská omáčka,
recept na vepřové,
spišská slanina,
kýta na divoko,
prošpikovaná vepřová kýta,
recepty vepřové na klíně,
vepřová kýta na divoko videorecept
Suroviny:
kýta vepřová,
koření na zvěřinu,
česnek,
cibule,
mrkev,
rajče,
slanina uzená,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (17)