Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filé s jablečnou oblohou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

700413

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie793 kJ /
190 kcal
Bílkoviny27,60 g
Tuky1,27 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 104 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy15,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybí filé okořeníme a 10 až 15 minut vaříme. Krok 2: Jablko nakrájíme na tenké plátky a rozložíme na namaštěný plech. Krok 3: Potřeme rozpuštěným máslem a posypeme rozsekanými mandlemi. Krok 4: Pečeme v troubě asi 7 minut. Krok 5: Podáváme s rybou.

Zveřejněno 19. 3. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé s jablečnou oblohou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yMWW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé s jablečnou oblohou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yMWW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Ochutila som iba bielym korením a jablká s mandľami boli výbornou prílohou k rybe. Hodili by sa k akejkoľvek rybe pripravenej len na masle ;-):yes:

Mohu se zeptat? Jakým kořením tu rybu ochucujete?

Díky za rady na vaření ryby;-)

proto to pripominam...je to fakt moc dobry... ;-):-*:-K jinak ja vetsinou delam tresku,halibuta nebo morskou stiku...;-):-K

Reny2: ten čas závisí aj od druhu ryby...ale ako to, že mi ušiel ten tvoj recept ? :-O Vyzerá veľmi zaujímavo a určite chutne, odkladám a vyskúšam ;-)

Tejaja: i kdyz je tahnes tak staci spise tech 7-10 minut...verte mi...ja pokud delam jen varenou rybu,tak poze par varenych brambor a polit rozpustenym maslem....je to tak nejlepsi...
pokud se uz stane,ze se nekomu ryba rozvari,nic se nedeje,muze z ni udelat "Plokkfiskur"....coz je toto :
www.toprecepty.cz/recept/10620-plokkfiskur-islandska-rybi-kase/
;-):-*;-):-*;-):-*;-):-*;-):-*

Ryby sa nevaria prudkým varom, ryby sa nechávajú "tiahnuť" a potom je tých 10-15 min akurát. ;-)

Jana Remkova:možná to tak má byt,když to budeš vařit na stupni č.2,tak proč ne...:-)):-D;-)

Nebude to filé rozvařené? Po 10-15 minutách to musí být na kaši..

Tématické fráze:
rybí file s jablky, recepty rybí filé, rybí file recepty, recepty ládi hrušky rybi file

Suroviny:
filet rybí, jablko, máslo, mandle

Přidat fotografie receptu