Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 298 kJ / 71 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,40 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová srdíčka s hráškem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8q4
Moje poznámka
Vepřová srdíčka s hráškem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8q4
Nejnovější recepty
Polský mazurek
Přidáno před 2 minutami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kližka na česneku
Přidáno před 4 hodinami
Cikánský řízek z vepřového masa
Přidáno před 4 hodinami
Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s mozzarellou
Suzy8 před 8 minutami
Vepřová pečeně na minutku
Mane22 před 3 hodinami
Karlovarské knedlíky I
trdlo před 5 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 6 hodinami
Čevapčiči III
el.mencl před 6 hodinami
Pomazánka z červené čočky
Mari20 před 7 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 8 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 9 hodinami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 18 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit vepřové srdce,
vepřové na mrkvi v tlakovém hrnci,
jak dlouho vařit mrkev,
dušena mrkev s hraškem,
vepřová srdíčka,
vařené vepřové srdíčko,
jak dlouho vařit vepřová srdíčka,
vepřové srdíčko,
kuřecí srdíčka s mrkví,
vepřové v mrkvi jinak,
jak dlouho vařit vepřové srdce v papináku,
srdíčka,
srdíčka,
vepřové srdce na hrášku s mrkví,
polevka s vepřovych srdiček,
vepřové srdce v mrkvi,
vepřové maso s mrkví a hráškem v tlakovém hrnci,
vepřové maso na mrkvi s hráškem,
recept z veprovych srdicek a zampionu,
hovězí na mrkvi a hrášku v tlakovem hrnci
Suroviny:
srdce vepřové,
mrkev,
hrášek,
mouka hladká,
máslo,
ocet,
sůl,
pepř,
cukr,
koření nové koření,
koření nové koření,
bobkový list,
smetana zakysaná
Komentáře (10)