Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 679 kJ / 879 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,79 g |
Tuky | 34,72 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 122 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,45 g |
Sacharidy | 75,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hermelínové brambory se sýrovou zálivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8OJ2
Moje poznámka
Hermelínové brambory se sýrovou zálivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8OJ2
Nejnovější recepty
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Přidáno před 14 hodinami
Chřestová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Rebarborovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 15 hodinami
Rychlovka z králíka (nízkosacharidová strava)
Přidáno před 16 hodinami
Hovězí trhané maso
Přidáno před 17 hodinami
Směs hub na cibulce a medvědím česneku s těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Směs hub na cibulce a medvědím česneku s těstovinami
mariooneta před 6 hodinami
Rebarborový koláč
janpoho před 6 hodinami
Kopřivový sirup
BlancaL před 7 hodinami
Kopřivový sirup s trochou pampelišek
BlancaL před 7 hodinami
Mini cheesecake
blazenak před 9 hodinami
Domácí česneková pomazánka
radekfiala před 10 hodinami
Pizza bez droždí
hanapelanova18 před 10 hodinami
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Antonausprag před 11 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
evik_svistik před 12 hodinami
Tématické fráze:
hermelin brambory,
bramory s hermelínem,
hermelínové.brambory,
sýrová zálivka,
brambory hermelin,
hermelínové brambory se slaninou,
brambory se zálivkou,
brambory se zálivkou,
ehrmelinove brambory,
branbory se zálivkou,
jednoduché brambory se zálivkou,
hermelínové bramory,
sýrovou zálivkou,
zeleninový salát se sýrovou zálivkou,
hermelínové bramboráky,
jednoduché recepty z brambor,
bramborák hermelín
Suroviny:
brambory,
sýr hermelín,
cibule,
sýr tavený,
mléko,
máslo,
sůl,
pepř,
olej,
strouhanka
Komentáře (14)