Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žraločí hřbety

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 958 kJ /
468 kcal
Bílkoviny8,97 g
Tuky22,77 g
Vláknina20,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy47,09 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všetky prísady dobre premiešame a zmesou potrieme žraločie chrbáty. Necháme aspoň 2 hod marinovať. Krok 2: Potom grilujeme po oboch stranách asi 10 min. Krok 3: Podávame s varenou brokolicou a zemiakmi.

Zveřejněno 29. 8. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žraločí hřbety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNrz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žraločí hřbety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNrz

Marie

Tématické fráze:
ryby recepty, recepty z ryb, žralok recepty, žralok recept, žralok na grilu, recepty na žraloka, pokrmy ze žraloka, recepty ryby, recept na žraloka, recepty žralok, recepty z rýb žralok, kuchařka žralok, recept zralok, žraločí recepty, recepty ze žraloka, jak uvařit žraloka, recepty na ryby, kuchařka ryby, recepty-žralok, žraločí maso

Suroviny:
hřbet žraločí, šťáva pomerančová, šťáva limetková, víno bílé, olej, česnek, pepř bílý, majoránka, sůl

Přidat fotografie receptu