Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuňákový salát s jablkem II.

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 992 kJ /
1 193 kcal
Bílkoviny41,77 g
Tuky75,38 g
Vláknina21,82 g
Cholesterol 608 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,58 g
Sacharidy77,18 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tuňáka slijeme a rozdrobíme ho na kousky. Krok 2: Jablko a cibuli oloupeme. Krok 3: Fenykl, sušená rajčata a cibuli nakrájíme na proužky, jablko na kostky. Krok 4: Všechny suroviny smícháme, přidáme pažitku, znova promícháme. Krok 5: Salát podáváme zakápnutý připravenou zálivkou a s uvařeným vejcem.

Zveřejněno 30. 4. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákový salát s jablkem II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z9Ry

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákový salát s jablkem II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z9Ry

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Hezký salátek:-p+:-K

;-)děkuji:-K

Jooo, jasný bodík :yes::yes::yes:;-)

Pěkný salátek,takový mám ráda:-p:yes:;-)

Sakra, tuňáka jsem měla na večeři. Tos tady nemohla dát dříve?:-((:-D:yes::yes:

výborná kombinace surovin:yes::yes: tohle někdy spáchám;-):-K:yes:

Tématické fráze:
tunakovy salat, tuňákový salát s jablky, salát z tuňáka zalivka, salat s vejci a jablkem, zalivka na tunakovy sakat, tunakovy salat s jablkem, zálivka na tuńákový salát, salat s jablkem, recept na salát z tuňáka, salát tuňák vejce, tunak s jablkem a vejcem, salat tuňákový s granátovým jablkem, salad tunak s jablkem, tunakovy salat s balsamikovym octem, zálivka na salát z tunáku, tuňák jablko salát, salát tuňák vejce zálivka, fenykl s balsamikovým octem recept, zálivka na salát s tunákem, tunakový salát zálivka

Suroviny:
tuňák v oleji, cibule červená, vejce, rajče sušené, jablko, pažitka, fenykl, hořčice plnotučná, olej olivový, ocet balsamiko, cukr

Přidat fotografie receptu