Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 219 kJ / 4 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,58 g |
Tuky | 240,46 g |
Vláknina | 42,32 g |
Cholesterol | 436 mg |
Sodík | 10,71 g |
Sůl | 26,34 g |
Sacharidy | 374,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tenká pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4VmV
Moje poznámka
Tenká pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4VmV
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 7 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 10 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 1 hodinou
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 5 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 6 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 6 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 7 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 7 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 8 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 9 hodinami
Tématické fráze:
tenká pizza,
tenká pizza recept,
recept tenka pizza,
tenká piza,
pizza recept,
aby byla pizza tenká,
těstovinový salát s pizza kořením,
tenka pizza na plechu,
pizza recepty,
recept na pizza,
pizza tenká,
dobra a tenka pizza,
pizza na plech tenka,
morska pizza,
pizza recept tenká,
recept pizza tenká,
dobrá tenká pizza praha,
pizza recept se zeleninovou,
¨tenká pizza,
pizza mořské plody recept
Suroviny:
mouka hladká,
tuk,
sůl,
cukr,
voda,
kvasnice,
koření oregáno,
šunka,
slanina anglická,
sýr eidam,
česnek,
kečup sladký,
zelenina
Komentáře (5)