Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Parmazánová zmrzlina

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toscana

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 143 kJ /
1 229 kcal
Bílkoviny38,48 g
Tuky115,33 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 473 mg
Sodík 1,27 g
Sůl3,23 g
Sacharidy9,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smetanu zahřejte, přidejte jemně strouhaný sýr, nechte rozpustit, odstavte z plotny a po chvíli vmíchejte žloutek, aby se nesrazil. Krok 2: Po úplném vychladnutí zmrazte ve strojku na zmrzlinu. Podávejte na plátku šunky s pár zrnky soli.

Zveřejněno 9. 5. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Parmazánová zmrzlina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8W8g

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Parmazánová zmrzlina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8W8g

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

jedla jsem v restauraci a chutnala :)

:-O

:-O:-O:-O:-O

Tématické fráze:
parmazánová polévka, parmasanova polevka, parmazánová zmrzlina-recepty

Suroviny:
parmazán, smetana ke šlehání, žloutek, šunka parmská, sůl mořská

Přidat fotografie receptu