Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bruschetta s hráškem a šalotkami

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toscana

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Oloupané šalotky nasekejte nadrobno. Krok 2: Poduste hrášek i šalotku na másle doměkka, šalotka by měla zůstat jen sklovitá. Krok 3: Přidejte hrst nasekané máty, osolte a opepřete. Krok 4: Rozmixujte směs nahrubo a podávejte na opečené, lehce očesnekované ciabattě.

Zveřejněno 10. 5. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bruschetta s hráškem a šalotkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j5Ql

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bruschetta s hráškem a šalotkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j5Ql

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Čerstvý hrášek ještě nemám,ale použila jsem poslední kelímek loňského mraženého ze zahrádky.S mátou jsem pracovala opatrně,málo ji dávám do takových jídel.Mile mě to překvapilo,mírně ostřejší-to bude po mátě.Trošku hůře to drží na pečivu,není to do hladka rozmixované.Rodina je pokusným králíkem.;-):-))

Suroviny:
cibule šalotka, hrášek, máslo, máta čerstvá, sůl, pepř, ciabatta, česnek

Přidat fotografie receptu