Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gulášový mix z brambor, paprik a výborné uzeniny

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 996 kJ /
1 194 kcal
Bílkoviny45,62 g
Tuky64,07 g
Vláknina28,28 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 1,69 g
Sůl4,00 g
Sacharidy96,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory, cibulku, žlutou papriku a hlívu ústřičnou si pokrájíme na menší kousky. Na oleji zpěníme jarní pokrájenou cibulku, přidáme kousky uzeniny "Cigáro" a zprudka zarestujeme. Krok 2: Poté přidáme červenou ostřejší paprikovou pastu, žlutou pokrájenou papriku a pokrájenou hlívu ústřičnou. Ještě přidáme česnek, koření a vše dál restujeme. Krok 3: Nakonec přihodíme pokrájené brambůrky, zamícháme a zalijeme teplým vývarem ze zeleniny a vaříme do měkka. Zahušťujeme hladkou moukou, rozmíchanou ve vlažném vývaru.

Zveřejněno 19. 5. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gulášový mix z brambor, paprik a výborné uzeniny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AWNO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gulášový mix z brambor, paprik a výborné uzeniny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AWNO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (23)

Sice jsou ty komentáře rok starý, ale mě to nedá. Mam z téhle diskuse pocit, že se koukǎte na špatné pořady a čtete nějaké jiné články. Chcete si uvařit něco novýho a dobrýho nebo si naladit pořad o spisovné češtině ? To je jako kdybyste chtěli od doktora co vam právě zachránil život, aby vám nastavil rámě a šel s vámi na procházku po parku. Tak buď se na to nekoukejte, máte možnost přepnout a nebo si nestěžujte. Což je typickou vlastností čechů ovšem.

Iljusa: ano, ano, kde jsou ty časy, kdy v rádiu a posléze i v TV se mluvilo spisovně. To se hezky poslouchalo.

Nadja: Tak to jsme na tom stejně, přímo nesnáším ty jeho výrazy - zvláště jsem alergická na jeho "oliváč" :-S Přesně jako ty - přepínám jinam.

děvčata, děkuji.
:-// Petra Ku.: toho bouchacího kuchaře jsem několikrát viděla, ale právě ty jeho hlášky nesnáším - všechno někam bouchne, hází, je to vytuněný apod. Jakmile se objeví, přepínám, je-li kam, nebo vypínám. Zrovna tak nemusím Babicu a už vůbec ne sprostého Pohlreicha. Ten příšerný výraz vytuněný už používají i vnoučata a když je slyším, tak rostu a ruka mě pořádně svrbí.

:-p:-p:-p:yes:

Díky všem;-):-K

Eliza: :-)) je to upravený buřtgulášek ano,Elí :-Ka díky

Hm, taky mě hned napadlo, že je to buřtgulášek upravený pro hodně dobrou restauraci...;-):yes:

Nadja: je to jen rozmarýnek na ozdobu Nadi:-):-))

Nadja: určitě to bude rozmarýn;-)

Nadja: Nadi, to je hláška mého oblíbeného kuchaře Radka Kašpárka, co vaří na TV Barandov v pořadu "Co bude dnes k večeři" :-) Já to nevymyslela, ale líbí se mi to,stejně jako ostatní jeho hlášky :-)
Vytuněnej = vylepšenej, o třídu výš... Aspoň tak to já chápu :-) ;-)

:-? myško, cos vařila kašičku, co to z toho gulášku roste? Nejprve jsem myslela, že cibulka nebo česnek, příp. rozmarýn, ale lístky to má světlé, jen okraje jsou tmavěji zelené - tak nevím, tápu. :-?
Brgulášek dělávám, když je lednice vymetená, pospíchám a nechce se mi na nákup. Jen nedávám houby - část rodiny je nejí.
Petra Ku: - chválíš "vytuněnej" gulášek - ale nezaznamenala jsem tam ten tuňák. :-D

Vyzerá to moc jedle:-p:yes:

:-D:-D dělám podobně, říkám tomu co lednice dá :-)) klobásku, párek, anglickou :yes::yes:

Moc hezký recept. ;-):yes:

Do guláše daleko, ale Rebeka to trefila, jinak to bude dobrota.:-p

Krásnej gulášek:yes::-K

Přesně jak tady píšete, luxusní buřtgulášek, dávám bodík:yes::yes::yes::-K

:yes::yes::yes:

Petra Ku.::-D:-D ano, to je ono.. vytuněný bramborový guláš v provedení de luxe:-p:yes::yes::yes:
taky bych si dala:-8:-p;-):-D:yes::yes:

:yes: opravdu luxusní:-p:-p 1+

Takovej hodně vytuněnej, luxusní gulášek, hned bych zbodla jeden plnej talíř :-)

Tématické fráze:
co bude dnes k večeři recepty barandov, co bude dnes k večeři recepty barandov recepty, barandov tv co bude dnes k večeři, tv barandov co bude dnes k večeři, tv barandov co bude dnes k večeři recepty, bramborový guláš de luxe, buřt guláš radka kašpárka, tv barandov, tv barandov recepty, výborný guláš z hlívy s klobásou, barandov recepty, barandov co bude dnes k večeři, radek kašpárek co bude dnes k večeři recepty, www barandov co bude dnes k večeři, barandov, recepty tv barandov, barandov tv co bude dnes k večeři recepty, barandov co bude dnes k večeři recepty, barandov tv, barandov.cz

Suroviny:
brambory, hlíva ústřičná, olej, uzenina, cibulka jarní, pasta papriková, paprika čerstvá žlutá, česnek, majoránka, sůl, pepř, koření houbová variace, mouka hladká, vývar zeleninový

Přidat fotografie receptu