Suroviny
Porce: 2,50 litru
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 649 kJ / 155 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,07 g |
| Tuky | 7,75 g |
| Vláknina | 4,15 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 160 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 8,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka nejen pórková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kB2X
Moje poznámka
Polévka nejen pórková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kB2X
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 15 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 15 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 32 minutami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 35 minutami
Mila kuličky
Marule před 1 hodinou
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 2 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 3 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 20 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 20 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 20 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 20 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 22 hodinami
Tématické fráze:
pórková polévka s krupicí,
pórková polévka se žampiony,
maminkovská porková polévka,
kedlubnová polévka s porkem,
kapusto porkova polevka,
polevky kedlubno porkova,
kedlubno-porkova kremova polevka recepty,
kedlubno-porkova polevka recepty,
polévka porková, krupička,
krupička s hrudkami recept,
moc dobrá porková polévka se žampiony,
porkova polevka krupička,
porková polevka se ampiony,
kedlubno-pórková polévka,
kapusto-pórková polévka,
porkova s kapustou,
porkova se zampiony,
porková s žampiony,
co s hrudkami v koprové omáčce,
porkova se zampiony recept
Suroviny:
pórek,
krupice dětská,
vejce,
mrkev,
kedlubna,
kapusta,
celer,
žampióny,
vývar hovězí,
pepř,
sůl,
libeček,
pažitka,
máslo
Komentáře (4)