Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 662 kJ / 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,35 g |
Tuky | 2,55 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 323 mg |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 3,05 g |
Sacharidy | 2,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí zelené kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YrM0
Moje poznámka
Rybí zelené kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YrM0
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 6 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 15 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 5 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 5 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 6 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 6 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 6 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 7 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 8 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 9 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 9 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 10 hodinami
Tématické fráze:
rybí karí,
kari pasta recepty,
zelená kari pasta recepty,
zelené kari recept,
cipura ryba,
zelené kari,
ryba zelene kari,
zelena kari pasta koriandr,
zelené rybí kari,
recepty s cipura,
rybi filet na kari,
zelená kari pasta recept,
rybí recepty,
rybí na kari,
rybí kari zelené,
rybí kari z kari pasty,
asijské rybí karbanátky v těstíčku,
cipura foto,
recept na zelené kari,
recept na zelené kari
Suroviny:
filet z ryb,
pasta kari,
mléko kokosové,
tráva citronová,
omáčka rybí,
koriandr čerstvý,
limetka,
chilli paprika čerstvá,
olej
Komentáře (6)