Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolové karbanátky

Karbanátky nemusíme připravovat jen z mletého masa, skvělé jsou i z fazolí. Smícháme je s vařenými bramborami a nakrájeným uzeným masem, dobře ochutíme a smažíme na oleji.

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 35 min bez doby vaření fazolí

45 min (10 min příprava + 35 min tepelná úprava, bez doby vaření fazolí)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 895 kJ /
1 170 kcal
Bílkoviny96,19 g
Tuky23,29 g
Vláknina42,40 g
Cholesterol 616 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,42 g
Sacharidy123,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zemiaky uvaríme v šupke a s uvarenou fazuľou zomelieme. Krok 2: Cibuľu opražíme na oleji a pridáme spolu s mäsom pokrájaným na kocky, vajíčkami, soľou, korením a majoránom k fazuli. Všetko premiešame a podľa potreby zahustíme strúhankou. Krok 3: Zo zmesi tvarujeme fašírky, ktoré obaľujeme v strúhanke a vyprážame na oleji. Podávame s ľubovoľnou prílohou a zeleninovým šalátom.

TIP: Další tipy na karbanátky

Zveřejněno 3. 6. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolové karbanátky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MN7B

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolové karbanátky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MN7B

Komentáře (18)

<3:-*:-K

Tak mně to chutnalo moc - ani vyfotit jsem nestačila:-)):yes:

anička: fazuľa je v surovom stave, ale sú to približné množstvá, môžeš si to prispôsobiť, ako chceš, aj množstvo mäsa. Robím to odhadom;-)

Ty bílé fazole jsou uvedeny v surovinách v syrovém stavu nebo už uvařené:-? Děkuji za odpověď.

Jůů to se mi moc líbí:yes::-p+10:-K

co ti lidi nevymyslí:-O:-? že, Terízku;-):-?:-D
vypadá to ozaj bohovsky:-p:-p;-):yes::yes:

Ukládám a určitě vyzkouším :-p:yes:

mne by to chutilo aj bez mäsa.. :-):-p:yes:

tejaja: Tejajko, já zase dělávám hrachové karbanátky, je si to podobné, protože po obojím nám uchází vzduch.......:-D
Jinak je to dobré a netradiční, je k tomu dobré kyselé zelí. Dávám 5.bod:yes:

to bych průbla...dali jsme se na fazolky a tohle jsem ještě nezkoušela:-p dobrý větrný nápad:-):yes:

katlie: každému sedí niečo iné, ku gulášu ( ani paprikášu či pörköltu ) takisto by si žiadny Maďar nedal knedlíky a predsa sa tak podávajú, však? Ale môžem ti povedať, že spolu so zeleninovým šalátom sedí tam aj ryža ( robila som uhorky, paradajky a cibuľu ). ;-)

Karbanátky budou dobré:yes: a pro mě s bramorovou kaší nebo šťaouchanými brambůrky;-)

katlie: a tu ryzu som si veru nevsimla....ja by som asi tiez zvolila inu prilohu, ale to je vecou chuti a u tejajovcov sa urcite dobre najedli

vypadají moc pěkně:yes::yes::-p+bodík

vypadá krásně, jen ta rýže mi k tomu vůbec nesedí.:-//

Tématické fráze:
fazolove karbenatky, fazolový karbanátek, karbenátky z fazolí, hrachové karbanátky, hrachové karbanátky recept, karbenátky fazolové, fazolove karbenatky recept, fazolový karbenatek, karbanátky s fazolemi, fazole recept, fazole recepty, karbanátky z bílých fazolí, karbenátky z bílých fazolí, fazolové karbenátky recepty, fazollove karbanatky, karbanátek z fazoli, recepty fazolove karbenatky, recept na karbanátky z bílých fazolí, fazollove karbanatky, rýže fazole karbanátky trouba

Suroviny:
fazole bílé, maso uzené, brambory, cibule, vejce, majoránka, pepř mletý, sůl, strouhanka, olej

Přidat fotografie receptu