Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánoční polévka Tatra

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

700413

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 160 kJ /
1 472 kcal
Bílkoviny85,48 g
Tuky86,33 g
Vláknina20,55 g
Cholesterol 931 mg
Sodík 850 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy79,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hlavu z kapra a rozkrojenou cibuli dáme vařit. Krok 2: Po 20 minutách varu přidáme osolené porce kapra, ztlumíme a necháme "táhnout" 8 - 10 minut. Krok 3: Do scezeného vývaru zašleháme Tatru šlehačku a Tatru Grand, smíchané se lžičkou mouky. Krok 4: Povaříme 20 minut. Krok 5: Nakrájenou zeleninu uvaříme zvlášť. Krok 6: Náplň: veku nakrájíme na kostičky, zalijeme vejcem rozmíchaným ve smetaně, přidáme mlíčí, sůl a pažitku. Krok 7: Nudlové těsto rozválíme, nakrájíme na menší čtverce, do středu každého dáme lžičku náplně, pevně přimáčkneme, potřeme bílkem a vaříme v osolené vodě 5 - 7 minut. Krok 8: Před podáváním přidáme máslo, vložíme uvařenou zeleninu a porce kapra.

Zveřejněno 3. 6. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vánoční polévka Tatra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QjAq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vánoční polévka Tatra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QjAq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vanocni polevka, vánoční polívka, rybí polévka z kapra s nudlemi

Suroviny:
kapr, kapr, cibule, mrkev, celer, petržel, pórek, mléko tatra, šlehačka, máslo, mouka hladká, vejce, mlíčí, veka, smetana, vejce, pažitka, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu