Chřest s avokádovými vejci
Nejchutnější část chřestu je jeho charakteristická zelená špička. Jak ale tuto zeleninu podávat? Je to ideální příloha k rajčatům a vejcím plněným žloutkovou avokádovou pěnou. Spojení mladého zeleného chřestu se žloutkem je pak neodolatelné.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 095 kJ / 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,67 g |
Tuky | 35,94 g |
Vláknina | 36,54 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 555 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 39,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřest s avokádovými vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kz5z
Moje poznámka
Chřest s avokádovými vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kz5z
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 3 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 7 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 19 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 2 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 3 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 4 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 4 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 15 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 17 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 17 hodinami
Tématické fráze:
špargla,
co je špargla,
špargle,
spargla recepty,
špargle recept,
připrava špargle,
co to je špargla,
špargle co to je,
sargla,
recepty spargla,
špargla co to je,
sapargla,
spaorela,
biela špargľa recept,
špargla recept
Suroviny:
chřest,
avokádo,
rajče,
vejce,
citron,
hořčice dijonská,
sůl
Komentáře (2)