Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 189 kJ / 4 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 608,18 g |
Tuky | 200,79 g |
Vláknina | 18,85 g |
Cholesterol | 1,00 g |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 51,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Demi Glace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kBXr
Moje poznámka
Demi Glace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kBXr
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 8 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 13 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 18 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 21 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 6 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 7 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 9 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 10 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 11 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 11 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 12 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 12 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 13 hodinami
Tématické fráze:
demi glace,
demi glace recept,
příprava demiglas,
demiglas,
příprava demi glass,
omáčka demi glace recept,
demi glace recept pohlreich,
omáčka demi glace,
demi-glace,
demiglace,
demi glas,
demi glace pohlreich,
demi glass,
co je demi glace,
demi glase,
demi glas recept,
recept na demiglas,
omáčka demi glas,
omacka demi-glace recept,
demiglace recept
Suroviny:
kost telecí,
mrkev,
cibule,
celer řapíkatý,
pórek,
tymián,
bobkový list,
olej olivový,
česnek,
víno červené,
protlak rajčatový,
pepř
Komentáře (33)