Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chřest ala Bismarck

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

bara.it bara.it

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 568 kJ /
1 331 kcal
Bílkoviny52,72 g
Tuky122,34 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 1,12 g
Sůl2,64 g
Sacharidy4,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme chřest tak, že odkrojíme zatvrdlé konce. Měkké části řádně omyjeme (daváme ale pozor, abychom nepoškodili špičky). Dáme vařit do osolené vroucí vody a vaříme asi 30 minut (každopádně do změknutí). Krok 2: Ke konci varu si na pánvi připravíme z vajec volská oka a můžeme podávat. Na talíř položíme uvařený chřest, zalijeme olivovým olejem, posypeme parmazánem a na závěr přidáme vejce.

Zveřejněno 12. 6. 2012

Poznámka autorky bara.it

Tento recept je jednoduchy az primitivni, ale v dobe chrestu opravdu vdecny a ja ho delam doma casto. Mam na nem rada to, ze (krome chrestu) je slozen z ingredienci, ktere se doma vzdy najdou ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chřest ala Bismarck

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w27z

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chřest ala Bismarck

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w27z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Super receptík,jednoduchý a jistě i dobrý:-p:-p:-p:yes:Zelený chřest jsem dělala minulý týden,dělala jsem ho v páře;-)Mám ještě svazek bílého chřestu,tak to vyzkouším Baru podle tebe:-p:yes:

Co se vareni tyce, po pravde receno jsem ho varila i dele (manzel se nejak zpozdil k veceri:-O;-):-D:-D ) Doba je samozrejme orientacni - uvedla jsem takovou, jakou to obycejne delam ja, jinak si kazdy muze upravit dle vlastnich potreb a prani. :-K Diky moc za hodnoceni a protoze je zatim stale chrestova sezona (alespon tady ano), vyzkousejte;-);-)

Také bych vařila kratší dobu, ale jinak to vypadá velmi dobře. (nejdou mi smajlíky, tak jako že se olizuju) Mám tu recept na kuřecí plátek se zeleným chřestem a kopicí parmazánu, tak vím, jaká je to dobrota.

Barunko, to je bezva!!:yes:

Neumím si představit vařit chřest pul hodiny - to už je pak regulérní chřestová polívka. ;-) Já dávám chřest do vroucí vody a vařím max.8 minut - záleží na tloušťce stonků. Pak je krásně na skus, jak to má být. :-p:yes:

Baruško, krásný, jednoduchý recept, máš to i krásně nafoceno:-):yes::yes:

:-K:-KMoc hezký recept Barunko:yes::yes:

Baru, není 30 minut fakt moc?:-O:-O, já si také myslím, že po max. 10 - 15 min,musí být na skus. My neradi rozvařenou zeleninu, tys ale měla zelený chřest, že, podle fotky. Ten jsem, bohužel, ještě neměla možnost udělat.....

Fakt 30 minut ? Jsem ho vařila deset a zdálo se mi, že byl hotový až moc :-(

Tématické fráze:
chřest recepty, chřest recept, jak udělat chřest, recept chřest, jak udělat bílý chřest, recepty s chřestem, recepty chřest, recepty z chřestu, co udelat z chřestu, chtest, recepty-chřest, jak uxelat chrest, chřest - recepty, jak udělat chřestem, bismarck ryba, jak upravit bílý chřest, chřestová polévka top recepty, co udělat s chřestem, jak udělat chtest, chřest-recept

Suroviny:
chřest, olej olivový, sýr parmazán strouhaný, vejce

Přidat fotografie receptu