Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Argentinská polévka - po mém

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Katerina Valigurova Katerina Valigurova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 449 kJ /
1 780 kcal
Bílkoviny14,55 g
Tuky169,99 g
Vláknina18,38 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,31 g
Sůl8,20 g
Sacharidy42,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na sádle osmahneme slaninu, cibuli, česnek (na kousky), pak přidáme nastrouhanou mrkev a celer, zasypeme krátce sladkou paprikou, oreganem a tymiánem, zalijeme vývarem, přidáme rajčata, protlak a fazole (já použila sterilované), necháme projít varem, dle chuti dochutíme (pepř, sůl).

Zveřejněno 15. 6. 2012

Poznámka autorky Katerina…

Vše dávám dle možností a chuti, tak dle uvážení od oka :-D Trošku mi připomíná díky rajčatům a koření, chuti, italskou rajčatovou :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Argentinská polévka - po mém

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o8Jk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Argentinská polévka - po mém

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o8Jk

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

:-p:yes::yes:

:yes:

Také bych nepohrdla:-p+3:yes:

Pěkná polévečka:-p:-p:yes:

:-p:-p:-p:-p:-p

Tématické fráze:
argentinská polévka, argentinska kukuricna polevka, argentinske moucniky recept, polévka argentinská, argentinská fazolová polévka, argentinská polévka recept, argentinská hovězí polévka, argentinska rajčatova polevka

Suroviny:
sádlo, slanina anglická, cibule, česnek, mrkev, celer, paprika sušená sladká, tymián, koření oregáno, sůl, vývar drůbeží, rajče loupané, protlak, petrželka, fazole

Přidat fotografie receptu