Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatová omáčka s mletým masem, těstovinami a parmazánem

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

misza misza

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 362 kJ /
2 477 kcal
Bílkoviny163,83 g
Tuky21,85 g
Vláknina21,30 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 365 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy395,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na olivovém oleji pozvolna osmažíme mleté maso. Krok 2: Přidáme rajčata z plechu, které nasekáme nožem na menší kousky. Krok 3: Zasypeme bylinkami, promícháme a krátce povaříme. Krok 4: Dosolíme a promícháme s uvařenými těstovinami. Krok 5: Sypeme parmazánem.

Zveřejněno 20. 6. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatová omáčka s mletým masem, těstovinami a parmazánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9Gjz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatová omáčka s mletým masem, těstovinami a parmazánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9Gjz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (5)

Děkuji za pochvalu.:-K

:-p+6:yes:

krása:-K:-K:yes::yes::-p;-)

Skvělé!!:yes:

:-p:-p

Tématické fráze:
mleté maso pohlreich, rajčatová omáčka s těstovinami, rajčatová omáčka pohlreich, recepty s parmazánem, rajčatova omáčka s masem, omáčka s mletým masem, rajčata s mletým masem, mleté maso s rajčatovou omáčkou, rajćatova omáčka s masem na těstoviny, tagliatelle s rajčaty a parmazánem, pohlreich rajčatová omáčka, rajčata s masem, rajska s mletym masem, omáčka na těstoviny pohlreich, mleté maso s parmazánem, rajčatova omačka s těstovinama, omáčka na těstoviny s mletym masem, omacka s mletym podle polreicha, rajcata plnena mletym masem pohlrajch, pohlreich omáčka na těstoviny

Suroviny:
těstoviny, parmazán, maso hovězí mleté, rajče, česnek, koření oregáno, bazalka čerstvá, libeček, olej olivový, sůl

Přidat fotografie receptu