Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z pangase II.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lejdy

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Pangase osolíme a zprudka osmažíme na pánvi a dáme stranou. Krok 2: V hrnci si uděláme jíšku zalejeme vývarem z kostky, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu, sůl, pepř, nové koření, bobkový list a přidáme pangase. Vaříme do změknutí zeleniny. Poté vytáhneme pangase a koření. Krok 3: Pangase rozmačkáme na malé kousky a vrátíme zpět do hrnce. Přidáme zelenou petrželku, dochutíme solí (podravkou) a můžeme podávat.

Zveřejněno 21. 6. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z pangase II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o8mL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z pangase II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o8mL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

dík

Lejdy: Dole na stránce je kontakt, napíšeš adminům. Udělala jsem to místo Tebe, recept bude odstraněn ;-)

Mám to tu 2x a nevím jak odstranit jeden recept

Tématické fráze:
polévka z pangase, recept na polévku z pangase, poévka z pangase, cinska polevka z pangase

Suroviny:
pangasius, vývar masový, zelenina kořenová, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list,

Přidat fotografie receptu