Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červená řepa vařená s kmínem

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

gmptop gmptop

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 556 kJ /
372 kcal
Bílkoviny0,35 g
Tuky41,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Červenou řepu očistím, uvařím v osolené vodě s kmínem zhruba 90 minut. Vařenou řípu nechám vystydnout, oloupu a pokrájím na tenké hranolky. Krok 2: Rozehřeji přepuštěné máslo, přihodím bůček, cibulku, celer, orestuji, přidám vývar, nechám přejít varem, ochutím octem, solí a pepřem, přidám olej. Krok 3: Řípu přeliji sosem a nechám na 15 minut odstát. Přizdobím lístky z řapíkatého celeru.

Zveřejněno 22. 6. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Červená řepa vařená s kmínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pgl6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Červená řepa vařená s kmínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pgl6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Výborná cvikla :-D:yes: Stopkatý zeler som do cvikly nikdy nepoužívala, ani ma to nenapadlo, ale je to skutočne vynikajúce. :yes::yes::yes:;-)

:-p+2:yes:

Tématické fráze:
jak dlouho vařit červenou řepu, jak dlouho se vaří červená řepa, jak dlouho vařit řepu, jak dlouho se vari repa, doba vaření řepy, červená řepa jak dlouho vařit, jak dlouho varit repu v papinaku, cervena repa v papinaku, recept na varenou červenou řepu, jak varit cervenou řepu, jak se varí repa, jak se vari cervena repa, jak dlouho vařit červenou řepu v papiňáku, jak se dlouho vaří červená řepa, řepa v papinaku, recept na vařenou řepu, jak dlouho vařit červenou řepu?, červená řepa recepty, repa doba vareni, vareni repy v papinaku

Suroviny:
řepa červená, kmín celý, máslo, bok uzený, cibulka jarní, ocet, olej, vývar, sůl, pepř, celer řapíkatý

Přidat fotografie receptu